OPPT

Ce reprezintă the One People’s Public Trust? (OPPT)

 The One People’s Public Trust cuprinde fiecare persoană de pe planetă, planeta insăşi şi Creatorul.

Depozitarii sau administratorii The One People’s Public Trust reprezintă un grup de indivizi extrem de competenţi incluzând profesionişti ai dreptului, care împreună cu un grup pozitiv din interiorul sistemului financiar, au efectuat investigaţii aprofundate în fraudele masive si furturile ce au avut loc în timp.

Manifestând o prudenţă extremă, OPPT a ajuns la concluzia că aceste corporaţii care operau sub autoritatea guvernelor popoarelor şi sistemele financiare comiteau acte de înaltă trădare împotriva oamenilor de pe această planetă, fără ştiinţa şi consimţământul lor conştient. Printr-o serie de ÎNREGISTRĂRI ale Fi’intării poporului unic al acestei planete, solul, văzduhurile, mările şi orice creaţie din acestea şi de aici, toate pretenţiile nelegitime şi nelegale, acţiunile de administrare şi control ale principalilor, agenţilor şi beneficiarilor au fost în mod corespunzător legitim şi legal anulate şi dizolvate prin libera lor alegere de a nu remedia pagubele pe care le-au cauzat. Raportul final al acestei investigaţii se găseşte la http://www.scribd.com/doc/118067922/PARADIGM-DOCUMENT-FROM-THE-TREASURY-FINANCE-AG-INDUSTRIESTRASSE-21-CH-6055ALPNACH-DORF-SWITZERLAND

OPPT păzeşte, protejeză şi conservă toată Fi’intarea, inclusiv de aurul si argintul utilizat anterior în mod greşit şi abuzat de către sistemul bancar.  Singurii oameni ai aceste planete, şi toate Fi’intele păzite, apărate şi protejate în Adevar, în mod individual şi egal, sunt singurii emitenţi legali şi legitimi ai unei legitime REPREZENTĂRI de valoare, în mod special ai monedei. Presupusul flux principal al sistemului bancar nu mai este susţinut de mult de active. Administratorii au înapoiat şi alocat fiecărui om o cantitate semnificativă de valoare, o valoare ce ar putea plăti datoriile unei persoane obişnuite de foarte multe ori şi chiar peste . Acest lucru nu este necesar, bineînţeles. Toate datoriile au fost eliminate chiar datorită faptului că băncile au ales să nu furnizeze documentaţii verificate că un credit a fost vreodata acordat, din punct de vedere juridic, din punct de vedere faptic sau din punct de vedere al politicii publice, drept pentru care băncile au ales prin voinţa lor liberă să îşi înceteze existenţa juridică.

Multe schimări semnificative au loc incluzând şi faptul că acum trăim într-o lume a unei responsabilităţi şi răspunderi nelimitate care ar putea să te ingrijoreze, dar când tu ai mijloace ce îţi pot veni în ajutor, faptul este atenuat.

În acelaşi timp, administratorii invocă un sistem de guvernare de înlocuire denumit Centrele Activelor de Valoare ale Creatorilor sau CVAC. Sistemul CVAC este opus dispozitivelor de jaf controlat extern şi corupte denumite Guverne. Acestea sunt în fapt, în comerţ, în drept, conservate printr-o politică publică, ÎNREGISTRATE ca o întreagă proprietate, deţinute cu titlu deplin, valoare şi drepturi, în comun şi egal de către fiecare om de pe planetă, garantate în mod expres să fie în întregime entităţi transparente care există numai pentru a sluji oamenii de pe această planetă prin furnizarea unor sisteme de asistenţă a oamenilor de pe planetă considerate necesare şi dorite, şi aceste sisteme sunt protejate să nu încalce sub nicio formă liberul arbitru al fiecarui om.

Sistemul CVAC este prezentat ca o planetă întinsă, o structură de reţea interconectată complet condusă numai de funcţionari publici care acţionează tot timpul cu deplină răspundere şi responsabilitate. Fiecare om de pe planetă este slujit de CVAC şi SUCURSALELE sale. Această incredibilă schimbare de paradigmă este doar începutul a ceea ce se dezvăluie chiar acum.

Doreşti să ştii mai multe caută pe Google One People’s Public Trust, OPPT sau du-te la  www.peoplestrust1776.org