Project XIII

„Project XIII” este o aplicaţie software special concepută pentru a permite oamenilor împărtăşirea de date de la unul la altul într-un mediu securizat, care nu permite “recoltarea” de date personale. Proiectul este conceput ca un instrument ce va oferi abonaţilor o platformă de interacţiune şi de partajare a datelor în condiţii de siguranţă aşa cum este posibil pe Facebook, sau alte platforme de socializare. Proiectul permite oamenilor să facă acest lucru fără ca datele sau energia lor să fie „recoltată” de cei ce au reprezentat Puterea (PTW) până acum.

În momentul în care va fi lansat, va permite abonaţilor săi şi acces la mecanismul UV Ixchange. Mecanismul UV Ixchange  este o componentă ce va da posibilitatea oamenilor să-şi acceseze propria valoare, într-un mod “cheltuibil” şi anume  pentru a cumpăra o bucată de pâine sau pentru a-şi achiziţiona un produs sau pentru a achita un serviciu sau o experienţă.

Project XIII este un instrument valoros pentru a face exact ceea ce este proiectat să facă. Oamenii vor dori să se aboneze la Project XIII pentru că vor dori să utilizeze funcţiile unice pe care acesta le oferă.

UV Ixchange este un mecanism total separat de Project XIII, deşi atunci când acesta  va rula, Project XIII va fi un punct de acces pentru el.

Pagina oficiala pentru Project XIII este aici.